gallery/logo dier gezondheidsadviseur

Mijn naam is André Biesot ben geboren en getogen in Heemstede en  woon op dit moment in Hoofddorp.

Voor zover ik me kan herinneren hebben we altijd honden thuis gehad en dat varieërde van herder tot een afgaanse windhond.. Al van kinds af aan ben ik zeer geïnteresseerd in het gedrag van honden. Dit kwam ook een beetje doordat we een afgaanse windhond hadden waar ik een band mee had en die wel wilde luisteren naar mij maar niet naar de andere gezinsleden. Maar was ook benieuwd naar hoe honden met elkaar konden communiceren en waarom ze blaften naar elkaar of als ze wat zagen of hoorden. Nadat ik een paar keer ben verhuist en weer terug kwam naar het westen heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb eerst de opleiding gedaan tot gedragstherapeut.  Na de opleiding  voor  instructeur heb ik les gegeven op een hondenschool in Agility (behendigheid) en combisport. Daar was ik tevens sportcoördinator maakte het rooster voor mijn collega's die ook les gaven in Combisport. Samen met de collega’s die een gehoorzaamheidscursus gaven nam ik het examen af.Terwijl ik les gaf op de hondenschool ben ik verder gegaan met de opleiding voor gedragstherapeut en heb gelijkertijd de opleiding instructeur agilitly voor beginners gevolgd. Na een paar jaar dat ik gestart ben met Speelsehond heb ik ook een opleiding gevolgd met betrekking tot de gezondheid van dieren. De opleiding bestond uit diverse modules die ik met goed resultaat heb afgerond en waardoor ik het diploma dier gezondheidsadviseur in ontvangst mocht nemen. Tijdens de opleiding heb ik diverse natuurlijke geneeskunde geleerd waaronder edelstenen therapie, homeopathische middelen, Bach bloesem, Reiki, chinese kruiden, enz. Na het afronden van de opleiding dier gezondheidsadviseur was ik geïnspireert in Reiki en heb ook besloten om daar verder in te gaan. Ik heb toen de cursus gedaan en ben in het bezit van de eerste en tweede graad Reiki en heb ook de reiki cursus gedaan voor dieren. Om het gezondheidsplaatje nog wat uit te breiden heb ik de cursus/opleiding  communiceren met dieren en stervensbegeleiding en rouw verwerking bij dieren gevolgd.

Als dier gezondheidsadviseur werk ik met het volgende: homeopathische middelen, Bach Bloesem, edelstenen. Geef ik reiki behandelingen aan honden en personen en help ik u en uw hond in de laatste fase van zijn/haar leven.

Ik heb de volgende opleidingen /  cursussen gevolgd die betrekking hebben met  de gezondheid van uw hond:

Sorag Akademie:

Werken in de diergeneeskunde praktijk

Homeopathie basiscursus voor dieren

Homeopathie specialisatie voor dieren

Dieren natuurlijk genezen  (reiki, bach bloesem, edelsteen therapie,chinese kruiden, acupressuur, aromatherapie)

Medische basiskennis van honden en katten

Al deze moduleś zijn van de opleiding gezondheidsadviseur. Daar ik alle module's met goed gevolg heb afgerond mag ik mij dier gezondheidsadviseur noemen.

Civas:

Communiceren met dieren

stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren.

Reiki praktijk Vlinder Natascha Valbracht:

Reiki eerste en tweede graad 

Udemy Academie

Lisa Powels:

Animal Reiki Practitioner

Reiki level I en II

Reiki master en Teacher

Crystal Reiki Master en Teacher

Naturel Dog Nutrition en Wellbeing - Nature Knows best