gallery/logo dier gezondheidsadviseur

U kunt de volgende gezondheidsdiensten afnemen bij Speelsehond.

 

Gezondheidsadviseur (Algehele hond onderzoek als uw hond zich niet lekker voelt, u hond zich anders gedraagt, het gedrag van uw hond negatief is veranderd enz)

Reiki behandeling voor zowel u als uw hond

 

Gezondheidsadviseur:

De gezondheidsadviseur werkt op de  altenatieve geneeskunde maar je kan het ook met een mooi woord holistisch noemen. Ik kijk niet alleen naar de klacht die uw hond heeft maar kijk ook waar het vandaan kan komen. Dit is omdat alle lichaamsdelen met elkaar in verbinding staan. Met andere woorden een dierenarts luisterd naar wat de klachten zijn en geeft daar wat voor ik kijk dan verder want de klacht kan van een orgaan afkomen die zijn werk niet goed doet en daar geef ik dan wat voor zodat de klacht die uw hond ook daadwerkelijk  verdwijnt. Voor dat ik uw hond ga onderzoeken neem ik eerst een anamnese af om te kijken waar de klacht(en) vandaan komen.  Als we de vragen hebben ingevuld ga ik uw hond onderzoeken dit  om te achterhalen in welke richting we moeten zoeken en ook om een zo goed mogelijk beeld te krijgen waar de klachten vandaan komen. Na het onderzoek en de anamnese heb ik een beeld waar de klacht(en) vandaan kunnen komen en zal dan voor uw een homeopathisch middel voorschrijven die u kunt gebruiken voor uw hond. Mocht de klacht psychisch zijn denk er aan dat uw hond misschien bang is voor andere  honden of harde geluiden zoals vuurwerk maar kan ook een gebeurtenis niet hebben verwerkt zal ik u een bach bloesem voorschrijven  voor uw hond. Het kan ook zijn dat u een hond(je) uit het buitenland heeft ook dan zal ik een bach bloesem voorschrijven en kijken of uw hond(je) verder geen medicatie nodig heeft. 

Is het gedrag van uw hond veranderd door een ziekte of door een gebeurtenis dan kan ik ook een bach bloesem remedie inzetten in combinatie met een training.

Ik werk als gezondheidsadviseur uitsluitend met homeophatische middelen,Bach bloesem remedies, edelstenen en Reiki.

 

Reiki Practitioner:

Nadat ik de  opleiding van dier gezondheidsadviseurhad afgerond met het examen, ben ik op zoek gegaan naar een opleiding voor reiki. De opleiding van reiki eerste en tweede graad heb ik gevolgd bij reiki praktijk Vlinder van Natascha Valbracht en heb dat ook met goed gevolg afgerond. Nadat ik daar even mee bezig ben geweest bij vrienden en familie en eigen honden, heb ik de reiki opleiding gevolgd voor dieren. Ik heb die opleiding ook met goed gevolg afgerond en ben dan ook in het bezit van mijn graad  Animal Reiki Practitioner en heb ook de graad van Crystal Reiki Master/Teacher behaald bij Lisa Powels. In het jaar 2020 wil ik graag de derde en tevens laatste Reiki graad halen en dat is die van Reiki master.

Wat is reiki nu eigenlijk  dat is de meest gestelde vraag die ik krijg.

Dan moet je eerst weten waar Reiki  voor staat, Reiki betekend letterlijk Universele Energie ( Rei = Universeel en Ki = Energie).

Nu je dit weet kan de vraag ook goed beantwoorden.

Voor een Reiki behandeling geef ik energie door via mijn handen. Bij iedere plek waar ik mijn handen leg of houd vraag ik het opnieuw aan. Dit is omdat bij iedere plek/plaats op het lichaam waar ik mijn handen ook een chakra zit die dan geopend wordt. De energie stroomt via mijn handen zo de geopende chakra in en zoekt dan zijn weg om alle blokkades in het lichaam te verwijderen. Het kan gebeuren dat mijn handen iets langer op een plek/plaats blijven dan weet ik dat daar wat kan zijn en dat het lichaam daar om meer energie vraagt om die blokkades weg te nemen.

Uit ervaring weet ik dat honden het lekker vinden sommige honden geven zelf  aan waar ze het willen hebben. Dit doen ze op verschillende manieren; ze kunnen zo gaan liggen of staan dat ze plek/plaats direct naar me handen brengen, ze kunnen mijn handen voorzichtig pakken en naar de plek/plaats brengen. Reiki is ontspannen en een ieder geniet er van,  en sommige personen vallen ook in slaap. Let er wel op dat Reiki nog een paar dagen kan doorwerken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/reiki behandeling
gallery/bach bloesem dieren
gallery/homeopathie